Slik fungerer Biliblant

For å benytte deg av Biliblant må ditt borettslag eller sameie ha en avtale om bildeling med oss. Dette fordi bilene står på lokasjonens parkeringsplasser og vil være eksklusive for deres beboere. Har dere allerede biler tilgjengelig som du ønsker å bruke kan du registrere deg. Last ned appen og opprett en bruker. Husk å ha førerkort og bankkort lett tilgjengelig!

Finn din bil til ønsket tidspunkt

Bilene er umiddelbart tilgjengelig og kan låses opp med mobilen. Du bestemmer selv om du ønsker å kjøre avgårde nå eller reservere bilen frem i tid. Velg riktig bil, leieperiode og reserver bilen for ditt behov.

Ingen administrasjon

Biliblant er digitalt. Det vil si at du slipper all administrasjon og får enkelt tilgang til bilen ved hjelp av appen. Våre biler er nøkkelløse og du kan åpne / låse bilen via appen når leieperioden starter. Bildeling gjør det enkelt å holde oversikt over dine bilkostnader og du betaler kun for eget bruk. Ikke nok med det; bilen er tilgjengelig 24/7.

Full kontroll under leieperioden

I appen finner du alt du trenger å vite underveis i din leieperiode. Her får du svar på spørsmål som dukker opp knyttet til leien og du har full kontroll over dine egne kostnader. Ønsker du å laste ned kvittering etter bruk, gjør du også det i appen.

Noe mer du lurte på?